Najnovšie recenzie zo sekcie Herné konzoly
Nemám čo vytknúť
- Blu-ray mechanika
- Kompatibilita s PS4 ovládačmi
- Kompatibilita s PS VR1 aj VR2
- Výkon a kvalita obrazu a zvuku
- Kompatibilita s PS4 hrami a všetkými PS hrami z katalógu
- PS Plus katalóg hier
- Nepraktický tvar a veľkosť oproti PS4
Ja som si vybral PS oproti XBox hlavne na základe toho, že ku PS Plus je dostatok hier zadarmo. Priemerne 3 nové hry mesačne. Momentálne sú už balíčky tri.
Essential je základný balíček.
Extra - základ + Ubisoft + Classics, čo je knižnica až 400 PS4 a PS5 hier.
Premium - Až 340 hier z PS1, PS2, PS3 a PSP a tiež možnosť streamovanie PS1, PS2, PS3, PS4 a PSP hier na PC
- Výkon ,obraz
- Zvuk
- Lepšie nenájdete v Android tv
- Cena, chýba HDMI kábel
Zatiaľ veľká spokojnosť, neľutujem že som ju kúpil, stojí to za to
- výborné na cestovanie
- nedá sa pripojiť na platformu Steam, aj keď je to deklarované.
- Pekna grafika ale len na najnovsich hrach pre x. Vedcina hier v gamepasse grc.
- Blurey plajer funguje brzvadne na filmy.
- Takisto velmi dobra podpora kodekou pre filmy z hdd. Prehralo to uplne vsetko aj starsie kusy avi…..
- Spatne zelene menu
- Neprehladne menu
- Hry v gamepase stoja zaprd. Co niesu pre X su graficky desne. Co som to lustroval v gamepase som nasiel jednu co ma graficky uspokojila. Nejake auta.
- Aspon 3-4 hry sa nedali odpichnut z prvej obrazovky. Napoveda radila co stlacit. Vsetko som stlacal. Nic. Odinstalovat.
- Z tym ovladacom sa neda nic trafit. Kurzor vam lieta hore dolu. Nic som nemenil citlivost a tak. Od vyroby nastavene uplne nehratwlne. Adi zamer vyrobcu
- Najme spatna grafika. Hnus.
- Rezim dolby atmos. Ked sa povolil. Ukaxovatel stavu nastavenia preblikaval ako na dobrej diskoteke stroboskop. Asi to nebol zamer vyrobcu. Ci to funguje neviem. Nestslo mi to za namahu to napojit na hlavny televizor ktory mal okrem atmosu ako aj ten hraci TV … pripojeny zosilnovac 5.2.2
- Polovica tych stupidnoch hier mala prvopustacoe intra. Ktore nesli preskocit. Dlhe srajdy
- Obsluha konzoly cez mobil spatna jak noc. Tusim si len viete pridat hry do fronty na instalaciu. Ale konzola ich nenainstaluje ak je off. Zbitocne
V pubge mobile som lepsi stred ,ale na tejto konzole netrafite nič.
Vyslovene ma hranie nebavilo. Ani som to nemal chut zapinat.
Vratil som ju.
Vyrobca vam neda ani nabyjatelne baterie ku ovladacu ani kabel na nabyjanie ovladacu. Za tie love by to malo vydat pani z mikrosoftu adi niesu moc ekologicky. Dadcej tam hodia dve jednorazove diracelky
Darček pre syna. Maximálna spokojnosť
- Dá sa pripojiť bezdrôtová Usb klávesnica myš
- Po aktualizácii firmware ide okrem LHA spustiť aj ADF súbory a začne fungovať aj klávesnica pre pohyb v úvodnom menu
Pre všetkych ktorý chceli mať v mladosti Amigu ale z nejakých dôvodov si ju nemohli dovoliť
Dobrá cena, kvalita, rýchle dodanie, ďakujem
- veľký posun oproti Xbox one
- pekný dizajn
- multifunkčne využitie, nie len na hranie hier.
- kompatibilita s predchádzajúcimi generáciami konzol
- nezmestí sa mi už do police pod TV :D
- základne menu ako v Xbox one, ale to pre niekoho môže byt ako aj výhoda.
S kúpov som úplne spokojný, neľutujem prechodu na novšiu generáciu :)
- všetko skvelo funguje
- je úplne tichá, iba občas keď sa roztočí disk na pár sekúnd, tak ho trochu počuť
všetko funguje ako má, zatiaľ nemám žiadne výhrady
- Tovar je plne funkčný a zodpovedá popisu.
- Nič.
Doprava OK. Tovar je funkčný a nepoškodený. Funkcionalita zodpovedá popisu výrobcu.
Zariadenie funguje super. Je to "chytlave a nakazlive" :)
- Krásna grafika
- Veľmi rýchle načítavanie hier
- Každému odporúčam
- Ovládač sa v ruke nešmíka, držadlá su zdrsnené, výborne sa ovláda
PlayStation 5 Digital Edition
Pridané: 23. februára 2023
(naposledy upravené 23. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Topka
Microsoft Xbox Series X
Pridané: 19. februára 2023
(naposledy upravené 19. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- Reverzná kompatibilita s grami a príslušenstvom, skvelý výkon a za mňa aj dizajn.
- Všetko ok
- Spokojnosť
- Dva ovládače za dobrú cenu
- Perfektné hranie
- Výkon, dizajn, cena.
- Výdrž ovládača, očakával som že pri celodennom hraní budem musieť nabíjať aj pár krát, ale na jedno nabitie, aktívneho hrania a používania. Som skončil k večeru s jednou paličkou.
- Veľkosť ,,ležatej" PS5, zdá sa byť veľká ako počítač.
- Pri niektorých hrách PS5 nezvláda 21'' 120Hz monitor, ak sa vyberie možnosť Preferovania Rozlíšenia (kvalita/Hz). V tom prípade hodí maximálne 30/45 FPS. - Testované na Horizon Forbidden West.
- Najlepší Xbox Series X
- Rýchlosť
- Grafika
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »