Najnovšie recenzie zo sekcie Herné konzoly
Spokojnosť
- zatial spokojnost
- Dobré ceny.
- Veľký výber.
- Rýchle dodanie.
- Dobrá komunikácia.
- najlepší mediabox na našom trhu
- OLED screen
- Kvalita samotnej konzoly
- Katalog hier
- Ovladace maju trocha lacny pocit
Stary ale stale doveryhodny handheld s obrovskym katalogom exkluzivnych hier. Uprimne som nečakal ako často budem použivat konzolu v handheld mode
- starsi typ konzoly
starsi typ konzoly
- Maximálna spokojnosť
- Zažite zábavu po novom, paráda.
- Najnovší hardware podporuje 60 snímkov za sekundu a raytracing
- Lepšia kompatibilita
- Hry na ňu sú dosť drahé
- Príliš veľa aktualizácií pre systém
- super hranie
- Kompaktné rozmery
- Dlhá výdrž batérie
- Mizerná konektivita, nede prepojit na velkú obrazovku
- Defaultné UI ma výzor jak pred 20 rokmi
- Celkove prevedenie plastov a konštrukcie nenapovedá o dlhej životnosti produktu
- Zlá ergonomia, po hodine používania bolia ruky
- Výkon je velmi slabý, aj najlacnejšie android telefony poskytnú vačší výpočtový výkon
Vhodné pre niekoho, kdo rád bastlí a je fanušik podobných zariadení. Možnost zostaviť si produkt doma je zaujmavá. Produkt ako celok posobí rozpačite, a jediné čo to zachranuje je priazniva cena. Cely systém, je treba dlho ladiť.
- Výborná cena
- Rozšírené medzi spolužiakmi
Dostačujúca konzola, primeraná veku a voľnému časovému fondu
- Nevýhodou tohto produktu je že sa nedá pripojiť k televízoru, lebo také jacky už nie sú na nových televízorov. Treba dokúpiť redukciu na HDMI.
- Nakupujúci si neuvedomí že také káble nepasujù do nových televízorov.
Obchod by mohol na takú vec upozorniť. Alebo dávať káble z HDMI výstup. Áno je to hra retro, ale človek si to neuvedomí že sa nepripojí. Ďakujem
- rýchla inštalácia
- Viacero nastavení
- splnil všetko čo sme očakávali
- v kombinácii s game pasom absolútne neriešime diskové hry
- Dizajn produktu je krajší ako u jeho predchodcu
- Možnost hrat ps4 tituly aj na blu-ray discoch
- Pripojenie HDD externej pamäte a rýchle načítanie
- Rýchlost konzoly
- Manuál na používanie konzoly plus ako vložit ssd disc plus presun dát s ps4
- Hlučnost konzoly takmer ju nepočut, iba pri zapnutí pípne a chvilu hučí pri nakopírovaný hry s blu-ray discu potom ju nepočut
- 670 gb cca pamät nutnost dokúpit interný ssd disc aspon 2tb kedže kvalitné Ps5 hry majú aj cca 100 gb pamät a viac
- Zložité menu chýba mi menu s ps4 kde som nemusel hladat na internete ako spustit internetový prehliadač
- Uvidím časom, zatial sa neprehrieva konzola ani pri dlhšom používaný
- Dobra cena
- Nič iné som ani nečakal. Ďalšie NextGen v podaní Sony Playstation.
- Nepotrebujem disk ktorý sa časom môže poškodiť.
Veľmi spokojný funguje skvele.
Odporúčam.
Joystick spotrebúva batérie veľmi rýchlo,a tak som si objednal nabíjateľné,a dalsi Joystick (jeden sa nabíja a druhým sa hrá)
Veľká spokojnosť
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »