Najnovšie recenzie zo sekcie Herné konzoly
Vše OK.
- skvelo odporúčam skvely tím.tovar mi bol doručený včas alebo prichystany.v obchode.Michal Kravec perfektny pracovník.
Kvalita grafiky a vyhotovenie sedí s dobou v ktorej boli hry veľmi populárne.
- Akciová cena
- Grafika niektorých hier
- Tiché oproti PS5
- Málo kompatibilných hier z Xbox360
- Sekanie obrazu pri lacnejších televízoroch
- Drahé externé disky
- Príliš silno svietiaca kontrolka na ovládači
- Nutnosť registrácie vo viacerých hrách a zadávania údajov platobnej karty na aktiváciu GamePass-u
Rozhodoval som sa medzi Xbox X a PS5. Nakoľko som mal asi 20 diskov s hrami z pôvodného Xboxu 360,rozhodol som sa pre Xbox X. Avšak z tých 20 hier sa mi podarilo spustiť 6,aj to sa niektoré "inovovali", aby sa dali spustiť na novšej konzole, čo zabralo kopu miesta na disku a kopu času, keďže sťahovanie z Microsoft (XBOX) Store bolo veľmi pomalé, čo ma dosť sklamalo. Nehovoriac o vysokej cene externých diskov, ktoré budete čoskoro potrebovať, keďže stiahnuté hry majú obrovské množstvo dát. Tiež ma sklamalo menu, ktoré mi napriek dobrým recenziám bolo sympatickejšie a prehľadnejšie na Xbox360-tke. Takisto aj ovládač z 360-ky mi bol príjemnejší a pohodlnejší na dotyk a držanie. Avšak dá sa na to zvyknúť. Čo mi asi vadí najviac je, že takmer každá hra vyžaduje registráciu a prihlasovanie sa, takže ak si chcete čokoľvek zahrať, musíte poskytnúť svoje osobné údaje. Nehovoriac o tom, že bez Game Pass-u si toho veľa nezahráte. A pri aktivovaní ste povinný zadať údaje vašej platobnej karty. Avšak je na tom podobne aj PS5. Čo sa týka priloženej hry Diablo4, mňa osobne veľmi nenadchla, ale to je len môj osobný názor. Tiež je pri niektorých lacnejších televízoroch nutné nastaviť nižšie rozlíšenie, inak vám bude obraz sekať. Prípadne použiť monitor. Napriek všetkému konzolu doporučujem.
- veľký display
- rýchla RAM
- track pad
- dva usb c porty
- FPS mód
- dostatočná výdrž batérie
- 512 Gb pamäť
Používam svoje Lenovo Legion Go ako svoj daily a gaming pc a zatiaľ som spokojný. Zo začiatku som musel veľmi veľa vecí nastavovať, ale po pár hodinách nastavovania všetko beží ako hodinky. Obával som sa, že dockovanie bude problematické, ale zatiaľ ide všetko hladko (používam nexdock 360). Jedinú nevýhodu vidím len vo veľkosti pamäte (512 Gb je málo, ale možno investícia do 1 Tb micro SD karty to neskôr vyrieši :D ). Ešte vyskúšam pripojiť externý disk a dva monitory a ak nezabudnem, doplním recenziu o tieto skúsenosti.
Microsoft Xbox Series S
Pridané: 17. decembra 2023
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Výhodná cena
Dobra konzola
- Prechádzam z playstation 4pro na playstation 5 slim tichší, rýchlejšie načíta hru, lepší som spokojný
- náročné spustenie
Prekvapivo vydarená konzolka s množstvom naozaj skvelých hier, veľký displej. Slušná kvalita.
Syn strašne túžil po PS5.
- Design
- Prišiel už použitý
Nemôžem hodnotiť relevantne nakoľko som kvôli firme PGS - Play go smart ,musel produkt vrátiť pretože som chcel NOVÝ ale dostal som POUŽÍVANÝ. takže kvôli vráteniu som ho ani nezapol .
- Tichá
- Rýchla
- Zatiaľ nič
skvela konzola+hra super
- Bude dobry, ale chce to cas
- Konstrukce, display
- Zatial softverovo velmi nedoladeny produkt, treba pockat
- Nechapem poslednou dobou, preco sa vydava produkt a nasledne dorabaju softver? Uz sa nechce platit spolocnostiam testerov? Testuju to na ludoch? Nevadia drobne bugy, to je OK, ale tu nefunguju zakladne funkcie... ale to nie je problem len Lenova, to iste aj u inych znaciek.
- Repraky nie su bohvie co
Vratil som ho, mozno si ho kupim za pol roka, ked to bude fungovat, ale nie som tester pre Lenovo.
Mám rada retro hry
Som spokojný
- Super
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »