Najnovšie recenzie zo sekcie Herné konzoly
Konzola splnila moje očakávania, je veľmi tichá a má dostatok výkonu a výhodou sú aj jej malé rozmery. Ideálna ako rodinná konzola pre každodenné hranie.
- Super rýchle zapínanie konzoly
- Rýchle načítavanie hier (aj náročnejších)
- Pekný a zaujímavý ovládač (+zaujímavé vychytávky ako napríklad haptic feedback)
- Stabilné snímky za sekundu (FPS)
- Pekné menu a celkové UI (Užívateľské rozhranie)
- Hry a exkluzívky
- Celkovo krásna konzola
- Konzola je celkom veľká
- Ovládač je biely, čiže sa ľahko zašpiní, no podľa mňa to nieje nič, čo by čistenie ovládaču nevyriešilo
Konzolu mám zatiaľ iba týždeň, no som s ňou nadmieru spokojný :)
- Celá rodina sa zabáva!!!
- je to najnovsia hracia konzola od spolocnosti Microsoft, hry vyvinute pre tuto konzolu zatial este nie su na trhu (stav april 2021), avsak niektore zo starsich hier su optimalizovane na parametre tejto konzoly, co umoznuje tymto "starsim" hram mat lepsiu hratelnost a grafiku, design konzoly vyborne pasuje k ostatnemu infotainment-u v byte
- Super vykon
- Game pass
- Skvelé spracovanie
- Tichá
- Ovládač
Playstation 5 ma naozaj milo prekvapil. Oproti PS4 pro sa nejedná o obrovský skok v grafike, ale skôr o malé detaily ako je ovládač(lepšie držanie, odozva, prepracované vibrácie). Konzola beží hladšie. Mňa osobne dizajn oslovil už pri prezentácii a skvele sa hodí do môjho interiéru. Uvažoval som aj nad Xboxom X, ale som rád, že som kúpil Playstation. Xbox má lepšie spracované členstvo a spätnú kompatibilitu. Ja by som ju aj tak moc nevyužil. Xbox som nikdy nemal a tak ani hry zo starších generácii. Ale Gamepass, online hranie a kompatibilita je asi jediné v čom má navrch. Výkon je prakticky rovnaký. Playstation ho prekoná v hrách a aj ovládači. Mňa Halo ani Forza nikdy nezaujali.
- Spokojnosť
- Šľape ako hodinky poriadny posun vpred oproti PS4 Pro
- Nwprehladnejsie menu konzoly
- dobrá kvalita
- funkcia je dobrá
Kúpila som pre syna a zatiaľ je spojený.
- Ultra tiché chladenie
- Výkon
- Dizajn
Nič
- high-end next-genkonzola
super nema chybu
- Vsetko je top
- Nema to ziadne nevyhody
- Nemám čas písať toľko výhod čo táto vec má
- žiadne skvelé exkluzivity ako PS, ale to mňa osobne vôbec netrápi
- FPS hry alebo aj iné strieľačky sa na tom ťažšie hrajú ako na PC, keď som si skoro vykĺbil palce už som to viac neskúšal :D
Je to skvelý stroj, prešiel som z PC a fakt je to rozdiel hrať na gauči v pohodlí a nie za stolom. Výkon je neskutočný, ak máte aj dobrú telku je to fakt zážitok. Forza Horizon 4 je neskutočná pecka.
Určite odporúčam
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »