Najnovšie recenzie zo sekcie Herné konzoly
Najlepšia konzola na trhu
- kvalita
ISIO 11383 Retro 256 hier
Pridané: 29. januára 2022
(naposledy upravené 29. januára 2022)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Veľmi slabé ovládanie - nereagovanie množstva hier na tlačítka
Pre kupujúcich neodporúčam
- celkom výkonná čierna krabička
- pri dvoch hrách sa mi stalo že prestal vykresľovať grafiku
- ( LEGO® Worlds™ a No Man's Sky)
- Rychli
- Kompaktny
- Gamepass kombo
- Tichucky
- Ergonomicky ovladac, mne sedi viac ako z PS
- 2k, 120 fps
- Rychle spustanie hier a prepinanie medzi nimi
- Iba 512GB disk
- Slabsi oproti series X
PS5 naplnila moje očakávania, ktoré som mal na základe prečítaných recenzií. Osobne sa mi veľmi páči dizajn a spracovanie, neprekáža mi ani veľkosť a váha. Oproti PS4 Pro, ktorú mám tiež, by som vyzdvihol oveľa tichší chod, rýchlejšie načítavanie dát, spätnú kompatibilitu s PS4. Trochu dlhšie mi trvalo zorientovanie sa v základnom menu, ale je to vec zvyku. Graficky to nie je zatiaľ žiadny výrazný posun oproti PS4, ale čo ma príjemne prekvapilo, bol nový ovládač PS5 s haptickou odozvou a adaptívnymi tlačidlami R2/L2. Ak sa v nových hrách využijú naplno tieto možnosti, posúva to hranie na naozaj novú úroveň. Tiež materiálové spravovanie, príjemná váha a pocit “solídnosti” sú kvality, pre ktoré to asi naozaj je nextgen technológia.
- splnené očakávanie o kvalite
- Splnilo očakávania. Retro konzola s hrami z 80. a začiatku 90. rokov minulého storočia.
Hra je super veľmi ticha sme spokojní.
Deti sa zahrajú na dlhej ceste, ale displej malý - náročné na oči.
viac nefunguje ako funguje... je to aleexpresový výpredajový šmejd!!!
- Spĺňa to, čo som očakával
- Super hry a nostalgicky navrat retro zabavy.
- Len kable k ovladacom by mali byt dlhsie, na tu vzdialenost nereaguje pistol v strelbe na kacky.
Ostali sme sklamaní, nefunguje to ako má, dúfam, že keď to vyreklamujem, budem môcť zmeniť svoj názor.
Super hra
Skoda len ze sa neda vybrat farba. Deti su z toho ale nadsene.
Ešte neviem
- Game pass
- Grafika/fps oproti starej generácií
- Postupne budú vychádzať hry len na nové konzoly a predošlé ostanú v zabudnutí
- Výkon o niekoľko rokov možno nebude postačovať na 60 fps, ale uvidíme
- Ovládač používa batérie a nemá zabudovanú nabíjateľnú, takže kto nechce používať batérie musí dokúpiť za 15 eur play and charge kit alebo podobnú alternatívu
- Super hra ktoru mozme zobrat so sebou vsade
- Jednoduche hry zato zabavne
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »